Hitvallásunk


 

hitvallasunk2

Személyes fejlődéssel a mérhető eredményekért.

Minden ember tehetséges valamiben, tele van tapasztalattal, és kiaknázatlan lehetőségekkel. Ezek összehangolása, mozgásba lendítése hozhat új eredményeket.

Az egyediségben, a kreativitásban, a gyors reakcióban, és a mérhetőségben hiszünk.

Vajon mitől sikeresebb egyik cég a másiknál? Vajon milyen kompetenciákkal bírnak a top menedzserek? Vajon milyen gyakorlatok, és stratégiák mentén tudnak kitűnni a tömegből?
Nincsenek konzerv megoldásaink.

 

Alapos helyzetfelmérés után, személyre szabott módszertant és eszköztárat kínálunk, mindig mérhető cél mentén haladva kísérjük az ügyfelünket. Van, hogy a tudás megszerzése, van, hogy a meglévő tudás gyakorlatba ültetése, és van, hogy a korlátozó akadályok kiiktatása hozza a megoldást.

 

Mottónk, hogy a jó cél viszi a folyamatot.

 

  • Tréningjeink speciális, tapasztalati tanulás módszerére épülnek.
    Az a tudás épül be a hétköznapokban, amelyhez saját élmény, és érzelmek kapcsolódnak. Közel 2000 tréning nap tapasztalatát hozzuk.
  • Szakmai coach képzéseink a közel 8000 óra coaching ülés gyakorlatára épülnek: az elméleti tudás mellett nagy mértékben a gyakorlásra fektetjük a hangsúlyt.
  • Coaching folyamataink dimanikusak, kompetenciát fejlesztenek, önismeretet ültetnek gyakorlatba, üzletileg is mérhető eredményekkel dolgozunk.
  • Workshopjaink a csoport erejével és a mi személyes facilitálásunkkal adnak megoldásokat. Szakmai szupervízió, mentoring, coach szerviz egy helyen.
  • Szemináriumokon könnyen és azonnal használható eszközöket adunk az adott probléma kezeléséhez, mindez jó hangulatban, könnyed, csoportos műhelymunkában.


Visit Us On FacebookCheck Our Feed