Ferentzy Zsuzsa


 

Ferentzy Zsuzsi foto2

Ferentzy Zsuzsa vagyok.

Több mint 11 éve dolgozom trénerként és külsős valamint belsős coachként egyaránt. Munkatapasztalataimat értékesítőként, és vezetőként szereztem. Dolgoztam pénzügyi területen, az építőiparban és a médiában. Később ezeket a tapasztalatokat jól tudtam hasznosítani trénerként és coachként is a tanácsadói munkámban. Mára már több mint 1000 tréning nap és több mint 3000 coaching ülés tapasztalata van mögöttem, amelyet nagyon sokféle üzleti ágazatban, és nagyon sokféle munkaterületen és pozícióban dolgozó ügyfelekkel szereztem.

Főként vezetőfejlesztéssel foglalkozom, elsősorban a személyes hatékonyságot erősítő programokkal. Ezekben főként az önismeret, a hatékony kommunikáció, a helyes vezetői attitűd megtalálása, és a különböző vezetői feladatokhoz kapcsolódó készségek fejlesztése szerepel. Ezek hiányossága mindig valamilyen hétköznapi problémán keresztül jelennek meg, amely problémákkal érkeznek hozzám az ügyfeleim.

Bölcsész végzettségem van, amelyet a kommunikáció területén szereztem, majd később a Károlin szupervízor képesítést is szereztem.

 

 

 

 

 

Ügyfelek mondták

„Zsuzsa legfőbb ereje a személyiségében rejlik. Az a pozitív energia ami belőle sugárzik, képes hatással lenni másokra, lelkes és motivált, és ezt képes átadni másoknak is.”
Hr manager, Kereskedelmi szektor

„Zsuzsa hiteles előadó, érezhető, hogy tudását tapasztalatát nemcsak a könyvekből szerezte. Életszerű példái, gyakorlatai segítik, hogy valódi élménnyel távozzanak a résztvevők”
CEO Szolgáltató szektor

 

Referenciák

  • Egyéni szupervízió – Unicredit Bank, Privát ügyfelek/li>
  • Team coaching – IKEA, Alcoa, ING Biztosító
  • Egyéni coaching – ING Biztosító, Glencore Grain, Oriflame, Prímagáz, Privát ügyfelek
  • Coach the Coach program – OTP Bank


Visit Us On FacebookCheck Our Feed