Coach-képzés


I.Coaching alapok integrált szemlélettel

 

Coach képzésünk a life, és business terület gazdag eszköztárával ruház fel. Ne csupán elméletet tanítunk, hanem ott ülünk Veled a gyakorlásoknál, hogy minél több visszajelzést kapj Magadról!

Azt mondják két dolgot tudjon jól egy coach: jól kérdezni, és jól hallgatni.

Mi mindkettőt másképp tanítjuk, mint mások: a változatos eszköztár mellett a mérhetőségen van a fókuszunk. A képzésünk végén képes leszel önállóan lefolytatni akár életvezetési , akár üzleti témában coaching ülést, úgy, hogy nem Te mondod meg mit tegyen a hozzád forduló.

Ha érdekel a szakma, és valóban gyakorolva szeretnéd megtanulni, gyere a képzésünkre!

Ha HR területen, menedzserként dolgozol, ha egyéb segítő foglalkozásod van, ha a pszichológia mellé egy célorientáltabb műfajt szeretnél, ha sportoló vagy, vagy edző, ha épp keresed a hivatásod, szeretettel várunk!

 

 

II. Coaching az üzleti életben – mérhetően
Business, corporate, executive coach képzés vezetőknek, és már gyakorló coachoknak

 

A coaching izgalmas területe az üzleti világ, ahol a mentális jobb lét és a kompetenciák fejlesztése mellett mindig cél a mérhetőség.

Speciális üzleti coach képzésünk abban ad tudást, és felkészültséget, hogy mit tehet egy coach, ha üzleti témával találja magát szemben. Belsős és külsős coachoknak támpontot ad a szervezetfejlesztés és az egyén fejlesztésének vékony határán.

Ha már gyakorló coach vagy, és nyitnál a business szektor felé, meglévő tudásodra fogod tudni építeni a mi specialitásainkat.

Képzésünkön módszertanokat, eszköztárat, szemléletmódot tanítunk, rengeteg gyakorlással. A képzés végén személyes mentorálást, szupervíziót is nyújtunk.Visit Us On FacebookCheck Our Feed