Besnyi Erika


 

Besnyi Erika

Besnyi Erika vagyok, vezetőfejlesztő tréner, coach és boldogságkutató.

Nemzetközi angol nyelvtanárként végeztem, majd a több évnyi gimnáziumi, nyelviskolai és vállalati képzés, könyvfordítás és tolmácsolás után az üzleti életben helyezkedtem el. Dolgoztam értékesítőként, vezettem 30 fős kft-t és dolgoztam több ezer fős pénzügyi multiknál képzési- és fejlesztési vezetőként.

Munkáimmal párhuzamosan vagy szabadúszóként folyamatosan oktattam, ma is 17-féle tréninget tartok magyar és angol nyelven.

 

Az új szerelemmel, a coachinggal 2005 óta foglalkozom, life és business coach-ként több, mint 3.000 coaching óra tapasztalattal rendelkezem. Ötvözve a két, általam nagyon szeretett területet, kidolgoztam a coaching-szemléletű nyelvoktatás módszertant, amelyet számos nagyvállalatnál sikeresen alkalmaznak az általam kiképzett tanárok.

2014-ben Action Learning Facilitátori tanúsítványt szereztem, 2015-ben pedig sikeres vizsgát tettem, és megszereztem az ACC (Associate Certified Coach) nemzetközi minősítést.

Nyitott, kreatív, optimista és pörgős személyiségként ismernek, aki jó kommunikációs készséggel, nagyfokú empátiával és értő figyelemmel is rendelkezik. Lételemem az, hogy emberekkel foglalkozzam és támogassam őket abban, hogy a legtöbbet hozzák ki magukból az élet minden területén. Mivel hosszú időn keresztül dolgoztam felsővezetőként, ezért könnyen bele tudom élni magam megrendelő-vezetőim helyzetébe.

Misszióm az emberek közötti kommunikáció javítása, és olyan iskolák és alapítványok támogatása, amelyek humanista szemlélettel, mély elfogadással és lelkesedéssel valami újat, egyedit alkotnak vagy segítenek másoknak. Ezen intézmények számára a tréningeket és coachingot pro bono nyújtom.
(www.entertrainer.hu)Visit Us On FacebookCheck Our Feed